Valutaer:
Danmark

Kategorier

Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed

Dette websted pleje om dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring fortæller dig hvilke oplysninger vi indsamler på vores hjemmesider, og hvordan vi bruger det. Hvis du vælger en af ​​vores hjemmesider, dit besøg er underlagt denne erklæring, og du accepterer vilkårene i den.

Kommunikation med os. Vi har funktioner, hvor du kan indsende oplysninger til os (som når du kontakter os med spørgsmål eller kommentarer). Vi kan beholde dine e-mails og andre oplysninger, du giver til os for vores interne formål og til at hjælpe os med at tjene dig bedre.

Vi kan også indsamle oplysninger såsom dato, tid, browsertype, navigation historie, og IP-adressen for alle besøgende på vores hjemmeside (r). Vi bruger disse oplysninger til vores indre sikkerhed revision log, trendanalyser, systemadministration, og at samle brede demografiske oplysninger om vores brugere. Vi kan knytte disse oplysninger med dine personlige oplysninger. Ved at besøge vores hjemmeside, du bekræftende samtykke til vores indsamling, brug og distribution af dine data.

Vi kan dele dine oplysninger med andre tredjeparter med hvem vi forretningsforbindelser og, i nogle tilfælde, kan vi ikke kontrollere eller kender deres privatliv politikker. Ved at besøge vores hjemmeside, du bekræftende samtykke til vores indsamling, brug og distribution af dine data.

Vi kan dele (give og modtage) samlede oplysninger, der ikke personligt identificerbare, med andre. Denne information kan omfatte demografiske data såsom køn og / eller geografisk placering af grupper af brugere, men det vil ikke indeholde personlige oplysninger (som dit navn og e-mail-adresse). Vi bruger samlede demografiske oplysninger om vores publikum for at forbedre vores service, til forskningsformål, markedsføring / reklameformål og / eller til industrien rapportering, blandt andre.

Sikkerhed for alle personligt identificerbare oplysninger er meget vigtigt for os. Vi holder dine personlige oplysninger sikkert og brug af særlige procedurer for at sikre de oplysninger, vi indsamler fra tab, misbrug, uautoriseret adgang eller videregivelse, ændring eller ødelæggelse.

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedserklæring eller på anden måde på noget tidspunkt, så vi anbefaler, at denne politik fra tid til anden. Ændringer til denne Privacy Policy er effektive, når de er udstationeret, og din fortsatte brug af vores hjemmesider efter placering vil udgøre accept af, og aftale at være bundet af disse ændringer.

Copyright © 2018 www.julianoabrahao.com. Powered by adidas sneakers
Din IP adresse er: 54.198.243.51     adidas sneakers , nike sko dame , converse